obnaŽENA

Pozvánka pro ženy, děti i odvážné muže

Ženy na ni přichází samy, s odvážnými partnery, nebo i ve skupinách po deseti. Moc nevědí, co od toho čekat. Přece jen – mělo by to být o ženských emocích, možná menstruaci. No snad to tam nepoteče proudem. A nakonec teče. Ale z jiné strany – tečou slzy dojetí i smíchu. A jestli na představení přicházely pod rouškou tmy, aby je moc nikdo neviděl, odcházejí s pocitem naplnění, sebedůvěry a zdravé hrdosti na sebe samu. A muži? S uspokojením, že zase o něco více porozuměli. obnaŽENA je vizuálně hudební show, která odhaluje fáze ženského cyklu. Proto, abyste cyklus pochopili, ale nemusíte být ženou – energie, která prochází celým představením, dokáže emoce s cyklem spojené přiblížit i druhému pohlaví, které měsíčně neproplouvá emocionální bouří.

mama_grey

Kdy: středa 15.6. v 11.30 nebo v 19.30

Kde: krásné zahrady Anežského kláštera v Praze – Letní scéna Divadla BRAVO!

Co: obnaŽENA. Zážitek na pomezí nového cirkusu, divadla a meditace.

 Na dopoledním představení  jsou vítané mámy/tátové s dětmi a počítá se s tím, že děti budou běhat kolem 🙂  Děti do 6 let mají vstup zdarma. Součástí večerního zážitku je moderovaná diskuze s Denisou Říha Palečkovou – přední českou lektorkou v oblasti partnerských vztahů, vědomé sexuality a osobního rozvoje. Tyto diskuze už tradičně doprovázejí představení od listopadu 2021 a v březnu byla součástí diskuze i Petra Sovová se svým originálním kufříkem plyšových pomůcek pro sexuální výchovu! Zpětně si diskuzi můžete užít tady: 

Dárek pro obnaŽENY a jejich přátele

A protože ve dvou se to lépe táhne, přijďte si tento den užít společně se svou spřízněnou duší za zvýhodněnou cenu. První vstupenka je za plnou cenu a druhá s 50% slevou.  Jak na to? 

  1.     Vyberte si dopolední / večerní čas
  2.     Vyberte 2 sedadla
  3.     Do políčka “slevový kód” zadejte:   vedvousetolepetahne  

Přejeme příjemný zážitek!

 

PS: Máte to do zahrad z ruky nebo vám to časově nevyjde?  Můžete si obnaŽENU užít i ze záznamu -> dostupný tady

Posted in nezařazené.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..