Porod jako cesta sebepoznání 11.4.2014

Těhotenství a porod  jsou velmi významné chvíle v životě každého z nás. Způsob, jakým přicházíme na svět, ovlivňuje náš raný vývoj a definuje kvalitu života.

Je to nezapomenutelný okamžik pro matku dítě i celou rodinu. Porod může být jeden z nejintenzivnějších a nejkrásnějších zážitků, může být cestou k poznání, k sebedůvěře, k pochopení, probuzení. Je mnoho cest jak můžeme dosáhnout hlubšího poznání a jednou z těchto možností je právě porod.

Při zrození nového života se otevírá kanál komunikace mezi nebem a zemí a žena se stává přijímačem i vysílačem této energie. Někdo může tuto velmi silnou energii považovat za bolest, pro jiného může být transormující silou přinášející hluboké poznání a pochopení. Jestliže má žena k tomu podmínky, může pro ni porod být mystickým zážitkem. Jak toho dosáhnout?

Přijďte si poslechnout příběh Kateřiny Juřenčákové, matky 3 dětí, lektorky Porodních večírků a členky Hnutí za aktivní mateřství.

Seminář je určen nejen těhotným ženám, ale všem, kteří se zajímají o cestu hlubšího poznání a chtějí přivést na svět své děti vědomě, informovaně, v lásce a intimitě. V diskuzi se můžeme zaměřit i na praktické otázky ohledně možnosti volby, služeb, porodnických zařízení, vyběru doprovodu k porodu, kojení, péči o dítě, zdravého životního stylu, přístupů ke zdraví dětí atd.

   

Vede: Kateřina Juřenčáková, tel.: 739 026 747
Vystudovala vysokou školu, ve své profesní praxi pracovala na pozici konzultantky lidských zdrojů a lektorky kurzů: komunikace, time managementu, týmové spolupráce, zákaznického servisu atd. Po vědomém porodu třetího syna se rozhodla věnovat tématům jako: přirozené a vědomé početí, těhotenství a porod, návrat k přirozenému žití – ekologie v domácnosti, očkování, podpora přírody; ženské otázky – menstruace, ženská síla, ženská intuice a kreativita. Její celoživotní touhou je návrat k harmonii a pokoji. Prošla náročnou nemocí, která ji naučila techniky samoléčení, novým postojům a přístupům ke zdraví a k moudrosti lidského těla. Má tři děti (2004,  2006,  2012), dvě děti se narodily v porodnici, třetí doma. Její touha je pomáhat lidem, nacházet vlastní cestu k sebepřijetí, sebepoznání a růstu.

Cena: 260 Kč, pár 390 Kč
Permanentka: 220 Kč, pár 330 Kč

Posted in pozvánky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..