Porodní večírek 19.3.2014

Skvělý porodní večírek pořádaný organizací Hnutí za aktivní mateřství, jež se již 13 let aktivně podílí na zlepšení podmínek v českých porodnicích a v přístupech k péči o těhotnou ženu. Večírkem Vás provede zkušená lektorka Kateřina Juřenčáková, matka 3 dětí a zastánkyně přirozených porodů.

Seminář je určen těhotným ženám a jejich partnerům, ale také všem, kteří se o toto téma zajímají, popř. se chtějí podělit o svoji zkušenost, načerpat informace, sdílet vlastní zážitky, podpořit ostatní ženy. Porodní asistentky, duly a jiný zdravotnický personál jsou také vítáni.

Přijďte načerpat pozitivní energii a sdílet s námi důležitá témata, která Vám mohou pomoci prožít krásné těhotenství, porod i následnou péči o Vaše děti. Na co se můžete těšit: projekce dokumentárního filmu americké právničky Suzanne Arms – Rodí se budoucnost, s následnou diskuzí. Dozvíte se čerstvé informace ohledně těhotenství, porodu a šestinedělí. Nabízíme konzultace porodních plánůdoporučení pro zdravý a bezpečný porod, právní minimum na cestu do porodnice, zkušenosti z návštěv českých porodnic, zkušenosti z domácích porodů, zprostředkování pohledu na praxi v zahraničí, praktická doporučení jak s i prosadit “svůj” porod, ale i jiné otázky, na které zrovna hledáte odpovědi.
   

Vede: Kateřina Juřenčáková:
Po studiu na vysoké škole, prošla prvním těhotenstvím a porodem a tím se blíže seznámila s fungováním porodnictví u nás. Od té doby se aktivně zajímá o témata, jako je přirozené početí, porod a návrat k přirozenému žití. V současnosti má 3 děti, dvě se narodili v porodnici a třetí doma. Ve svém profesním životě pracuje jako konzultantka lidských zdrojů, ale také lektorka kurzů komunikace, řízení času, zákaznického servisu. Je členkou H.A.M. Své zkušenosti z profesionálního i osobního života sdílí na pořádaných seminářích.

Telefon: 739 026 747, Email: k.jurencakova@centrum.cz

Cena: 260 Kč/ 410 Kč pár
Permanentka: 220 Kč (2 okna)/ 330 Kč pár (3 okna)

Lístky získáte na stránce: http://www.acentrum.eu/program/porodni-vecirek-2014-03-19-1830

Posted in pozvánky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..