Projevit respekt porodu? Ano.

 

Vážené a vážení,

 

i letos si Vás dovolujeme oslovit s nabídkou spolupráce na našem informačním festivalu, který již tradičně probíhá v České republice během Světového týdne respektu k porodu. Téma sedmého ročníku je “Kolik stojí porod?”. Festival se uskuteční v pražském Kině Perštýn od 21. do 27. května 2012. Pokud se Vás téma porodu a kvality porodnických služeb v ČR stále dotýká, nenechte si ujít možnost krátkodobě se angažovat, a přispět tak k šíření dobré praxe i informací běžně ne snadno dostupných!

 

Profil dobrovolníků není žádným způsobem omezen. Můžou to být maminky, otcové, těhotné ženy, vysokoškolští i středoškolští studenti, lidé s praxí ve zdravotnictví či jiné osoby poskytující zdravotní péči a všichni aktivní lidé s chutí konečně něco pro někoho i sebe udělat. Jedná se o dobrovolnickou práci na následujících pozicích: práce na pokladně, obsluha v obchůdku, v občerstvení, obsluha doprovodného programu a též průvodce pro ekosekci Homo Ecologicus. Také velmi oceníme pomoc s instalací a deinstalací festivalu.

 

Kromě setkání s příjemnými lidmi a pocitu dobře vykonané práce Vám nabízíme především vstupné zdarma na vybrané přednášky i projekce z našeho bohatého programu a také nákup zboží v obchodech a občerstvení za zvýhodněné ceny.

 

Pokud jste se rozhodli zúčastnit se letošního ročníku festivalu, neváhejte s odpovědí! Napsat můžete na níže uvedený kontakt, kde získáte podrobnější informace i odpovědi na jakékoli další otázky.

 

Pokud znáte někoho ve vašem okolí, koho by naše nabídka benefitů i dobrovolných aktivit zaujala a měl by také chuť angažovat se, předejte mu prosím tuto zprávu nebo uvedené kontakty. Počet lidí, které potěšíte, se ještě zdvojnásobí!

 

Bližší informace o festivalu lze nalézt také na internetové stránce: http://respektkporodu.cz.

 

Přejeme příjemný den a těšíme se na naši spolupráci!

 

Kontaktní osoba:

Martina Prokopová

Hnutí za aktivní mateřství

Mobil: 776 550 552

E-mail: martina.prokopova@iham.cz

http://respektkporodu.cz

 

Posted in nezařazené.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..